جورواجور

همه چیز از همه جا

جورواجور

همه چیز از همه جا

طرز تهیه سمبوسه ماهی

 

مواد لازم (برای 4 نفر):

ماهی آزاد                                  180 گرم

جعفری و پیازچه خرد شده           به میزان لازم

سیر ساطوری شده                     4 حبه

سیب زمینی آب پز متوسط          4 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد شده               نصف لیوان

نان لواش                                    3 عدد

روغن مخصوص سرخ کردنی         5 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را با کمی نمک و آب‌لیمو بخارپز کنید. ماهی و سیب زمینی پخته را رنده کنید. سپس ماهی را با سیب زمینی‌ مخلوط کنید و به آنها سر، جعفری، پیازچه و فلفل دلمه‌ای خردشده را بیفزایید. نان‌های لواش‌تان را نیز به 5 مستطیل تقسیم کرده و مواد یاد شده را به شکل مثلثی داخل آنها قرار داده و بپیچید(طرز پیچیدن نان سمبوسه). سمبوسه ها را در روغنی که از قبل داغ کرده‌اید، سرخ کنید. حال غذا آماده است.

مقدار انرژی غذا:

مقدار انرژی موجود در هر یک از مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:

ماهی آزاد                                 300 کیلوکالری

جعفری و پیازچه خرد شده           25 کیلوکالری

سیر ساطوری شده                    10 کیلوکالری

سیب زمینی متوسط                 320 کیلوکالری

فلفل دلمه‌ای خرد شده               15 کیلوکالری

نان لواش                                   400 کیلوکالری

روغن کانولا                                225 کیلوکالری

 
این غذا تقریباً 1300 کیلوکالری انرژی دارد و با تقسیم آن بین4 نفر، به هر نفر 325 کیلوکالری انرژی خواهد رسید. البته خوردن این غذا به همراه سس یا سالاد سبزیجات تازه به میزان انرژی یادشده حداقل 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد