X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

جورواجور

چرا سیب سلا‌متی می‌آورد؟

 

محققان به تازگی دریافته‌اند که ماده‌ای موسوم به «پکتین» در سیب، راز سلامت‌آفرینی این میوه خوش طعم است.

به گزارش ایسنا، شرح این یافته که در مجله علمی «بی.ام.سی میکروبیولوژی» منتشر شد، مبین آن است که پکتین می‌تواند تعداد میکروب‌های مفید در دستگاه گوارش را افزایش دهد.

در این تحقیق، متخصصان میکروبیولوژی دانشگاه دانمارک تاثیر مصرف سیب را روی موش‌های آزمایشگاهی با خوراندن سیب یا آب این میوه به آنها مورد بررسی قرار دادند تا دریابند که آیا مصرف این میوه می‌تواند بر میزان باکتری‌ها یا میکروب‌های مفید تاثیری داشته باشد.

محققان متوجه شدند که رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا از پکتین که در سیب به وفور یافت می‌شود، در افزایش میزان این دسته از باکتری‌های مفید دستگاه گوارش بسیار موثر است.

متخصصان خاطر نشان می‌کنند که باکتری‌های مفید ماده‌ای شیمیایی به نام «بوتیریت» تولید می‌کنند که سوختی مهم برای سلول‌های دیواره روده‌ای هستند.

نظرات (1)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
سریعترین روش ارسال کامنت به وبلاگها(تحت وب).

**ارزانترین و زود بازده‌ترین روش تبلیغ**
به جای اینکه وقت خود را با نرم‌افزارهای ارسال نظر، تلف کنید از سایت زیر استفاده کرده و در هر دقیقه به بیش از 30 وبلاگ (به روز شده در لحظه ارسال) کامنت ارسال نمایید.[تعجب]

ارسال به وبلاگهای :
1. بلاگفا(موقتا غیر فعال)
2. میهن بلاگ
3. بلاگ اسکای
4. پارسی بلاگ

جهت ثبت نام به وب سایت زیر مراجعه نموده و به صورت رایگان تست نمایید.[گل]


آدرس جدید با سرعت بالاتر:
http://comment.x10.bz
پنج‌شنبه 9 اردیبهشت 1389 ساعت 18:52
امتیاز: 0 0